dijous, 1 de novembre del 2007

Catalunya continua invicta a la Copa Amèrica d'hoquei

Copa America d'hoquei 2007

Catalunya guanya a Xile per 5 a 1 i aquesta nit es jugarà la primera posició de la fase regular amb el Brasil.
La primera part ha acabat amb un 3 a 1 després del primer gol d'Ivan Tibau al minut 9, l'empat de Diego Miranda tres minuts més tard i dos gols de l'Eloi Mitjans. A la segona part la selecció catalana ha fet dos gols més, deixant el 5 a 1 definitiu al marcador.
Amb aquest resultat els catalans es situen liders en solitari i aquesta nit en tindran prou amb un empat per acabar primers i jugar les semifinals contra el quart classificat, que ja ha quedat definit que serà Xile.
L'equip inicial de Catalunya ha estat format per: Octavi Tarrés, Ivan Tibau, Miquel Masoliver, Jordi Molet i Marc Navarro i posteriorment han entrat en Xavi Lladó, l'Eloi Mitjans, en Jordi Carbó i l'Albert Casanovas.