dissabte, 22 de setembre del 2007

15.000 correus electrònics enviats a la RFEF, Villar està molt indignat.

Villar molt indigant perquè la RFEF reb 15000 correus catalans

A Ángel María Villar, president de la Real Federación Española de Futbol, li estem deixant clar que la decisió de prohibir el Catalunya-EUA del dia 14 d'octubre no ha agradat gens als ciutadans catalans. Segons ha informat el diari Avui, a la RFEF hi ha ''malestar'' perquè el servidor informàtic està a punt de bloquejar-se després que més de 15.000 persones hi hagin enviat correus de queixa. Però això no és tot, a través del correu ordinari també els van arribant les cartes firmades, amb nom i DNI, que molts catalans van donar i signar a l’estand d'Arc de Triomf de Barcelona durant la Diada.

La Plataforma, impulsora de totes dues iniciatives, agraeix el suport rebut però continua demanant, als que encara no ho han fet, que seguim intensificant el nostre sentir contra una decisió que és il·lògica i va en contra de la llibertat i els sentiments de cadascú. Volem veure la nostra selecció, i esperem que així pugui ser!

1 comentari:

Finestres de St Boi ha dit...

L'Enric Millan, ens ha fet aquesta aportació:
La selecció catalana de futbol va debutar oficialment a Paris onze anys avanç que neixes la selecció espanyola. Però seguint la inèrcia que encara no han deixat d'aplicar el decret de Nueva Planta quan els interessa, quan va néixer l'espanyola es van preparar ells tot solets una llei que anul·lava la legitimitat de la selecció catalana. Esta clar que en democràcia la majoria guanya i com que els espanyols son majoria tenen el dret de trepitjar-nos ell coll sense immutar-se cada vegada que els hi roti. Ara bé, la seva "democràcia" fa trampes.