dimecres, 19 de desembre del 2007

“Junts, l’acabarem portant!"

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes va presentar davant els mitjans de comunicació la nova campanya, en forma d’espot televisiu, de captació de nous col·laboradors/es. Una pilota groga és el fil conductor de la història. Diferents personatges majors d’edat, que volen representar diferents sectors de la societat, es treuen la samarreta i xuten una pilota fins que aquesta acaba anant a parar a un senyor que suggereix un polític o president d’alguna federació espanyola. Aquest, en veure la pilota, se la mira amb despreci i la llença a una paperera.

A partir d’aquest instant, i com a gest reclamant l’oficialitat de les seleccions catalanes, li comencen a caure del cel altres pilotes de futbol, bàsquet, rugbi i hoquei patins i una veu en off diu ''Junts, l’acabarem portant!
L’anunci s’emetrà exclusivament per TV3, en prime time, principalment a les pauses dels dos Telenotícies, el del migdia i el de la nit, des del dilluns 17 al dissabte 29 de desembre, dia de l'Euskadi-Catalunya de futbol.