diumenge, 14 d’octubre del 2007

La selecció catalana goleja els Estats Units (7-1) en un amistós de futbol sala.

partit de Futbol sala Catalunya - España

Victòria de Catalunya en el primer amistós contra els Estats Units per 7-1. L'equip català de Futbol Sala va guanyar amb comoditat l'amistós jugat al Palau Sacosta de Girona el passat 12 d'octubre.

Més de mil persones van assistir al partit, precedit pel cant d'"Els segadors". Els catalans es van avançar ben aviat, amb gols de Galisteo i Vargas en els cinc primers minuts. Al descans, l'equip de Juan Antonio Fernández ja guanyava per 5-0 gràcies a Torra, Xavi Fernández, i Xavi Sánchez, que van marcar dos gols. Amb 7-0 per Catalunya, els nord-americans van salvar l'honor.

Els dos equips es tornaran a trobar demà al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà.

La selecció catalana utilitza aquests dos partits contra els Estats Units per afinar la forma de cara al pròxim europeu.