dijous, 18 d’octubre del 2007

Demà divendres s’inicia el Vè Campionat d’Europa de Pitch & Putt a Chia (Sardenya).

Pitch & Putt

Catalunya iniciarà el divendres 19 d’octubre la participació al Vè Campionat d’Europa de Pitch & Putt. El gran objectiu dels catalans és guanyar per primera vegada el Campionat d’Europa que sempre ha estat dominat per Irlanda.
El primer dia de competició es jugaran 36 forats en modalitat individual per cops. Dels sis jugadors de cada selecció comptaran els cinc millors i el resultat definirà el quadre d’enfrontaments entre seleccions. Per Catalunya és de gran importància quedar primer o segon i que Irlanda quedi en una posició anterior o posterior a Catalunya per a fer que l’únic encreuament possible, entre les dues grans potències europees del P&P, sigui la final. Això sempre amb el permís d’Holanda i Andorra que poden donar la sorpresa i colar-se a la final.

Els mateixos dies de competició també es jugarà el Ladies International Challenge 2007, on les seleccions femenines d’Itàlia, Irlanda i Europa disputaran un triangular. En la selecció europea hi ha dues jugadores catalanes Marylin Holmes del P&P Barcelona Teià (Maresme) actual campiona de Catalunya 2007 i Núria Dalmau del P&P Platja d’Aro (Baix Empordà).

Actualment la Federació Catalana de Pitch & Putt té 14.774 llicències esportives i s’espera superar les 15.000 a finals d’any. Això fa que estigui entre les 10 federacions catalanes amb més llicències. Cal recordar que per practicar el P&P no és obligatori disposar de llicència. El creixement de llicències anualment és del 14%, es juguen més de mil competicions anuals amb un total de 100.000 inscripcions.