dijous, 2 de juliol del 2009

Debut oficial de la selecció de Rugby Lliga


Aquest dissabte, el camp de rugby de Torroella de Montgrí serà l’escenari del debut internacional oficial de Catalunya en rugby lliga. La RLEF, Rugby League European Federation, organitza la Euro Med Challenge. En aquesta nova competició internacional hi participaran les Seleccions Nacionals del Marroc i Bèlgica.
Catalunya podrà demostrar que la victòria contra la Rep. Txeca del passat 20 de juny a Barcelona no va ser un miratge i que està preparada per a competir amb un bon nivell a Europa.
El primer partit de l’Euro Med Challenge serà contra el Marroc, dissabte 4 de juny a les 19h a Torroella. Més tard, el 25 de juliol, Catalunya viatjarà a Bèlgica per jugar-hi el segon i més assequible partit de la competició.
L’èxit esportiu i d’organització del partit de dissabte i del partit del 25 de juliol serviran per la RLEF per analitzar si Catalunya té un bon nivell per escalar posicions en el rànquing de Seleccions Europees i també per aspirar a jugar una nova competició que es crearà l’any 2010 amb un número més alt d’equips i un nivell esportiu i de ressò més gran.
Així que ja ho sabeu, tots a Torroella dissabte i a ajudar que sigui un gran esdeveniment fent-ho córrer i passant la informació a tothom qui cregueu que pugui interessar.