dilluns, 11 de maig del 2009

Bany de medalles santboianes al 1er Campinonat Catalunya Karate Hayashi-ha Shito Ryu Kai 2009

El passat 9 de maig es va celebrar a Mont-Ras (Girona) el Campionat de Catalunya de Karate Hayashi-ha Shito Ryu Kaide amb la participació de la futura Associació Esportiva Karate Sant-Boi dirigida per en David Hernández. Deu del dotze competidors santboians han obtingut medalla en algunes de les proves en les quals han participat, Kata (formes) i Kumite (combat).

Així, per part dels nostres esportistes van aconseguir medalla: Pere Luque; plata en Kata, David Romero; plata en Kata i or en Kumite, David García; plata en Kata i or en Kumite, Raúl Santiago; or en Kata i plata en Kumite, Paula Boluda; or en Kata, Andrea Luque; plata en Kumite i Elena Boluda bronzo en Kumite.

David Hernández, entrenador de Karate de la propera Associació Esportiva de Karate a Sant Boi, assegura que el nivell d'aquest esport i Art marcial ha madurat i que l'èxit aconseguit no es degut només al treball diari, sinó també al gran equip d'ajudants i familiars, que hi estan implicats perquè el Karate Santboià sigui una referència dintre i fora de la nostra Ciutat.

Informe de l'Esport a Catalunya 2008

Des de l'Observatori Català de l'Esport s'ha publicat l'Informe de l'Esport a Catalunya 2008. En aquest document s’hi pot trobar informació referent a:

- Participació esportiva

- Espais esportius

- Competició esportiva

- Clubs catalans

- Organitzacions públiques i organitzacions comercials

- Iniciatives de suport al desenvolupament esportiu

- Projecció internacional de Catalunya a través de l’esport

Podreu trobar l’informe en format electrònic a:

http://www.observatoridelesport.net/down/informe_oce.pdf

I molta més informació al lloc web de l'Observatori: www.observatoridelesport.cat